Politica de confidentialitate

 
 

1. Identitatea si datele de contact ale operatorului

NAGY JÁNOS-DÉNES ÎNTREPRINDERE INDIVIDUALĂ (denumita in continuare Tractari Mureș), cu sediul social in Targu Mures, Str. Gloriei nr 10 ap 3 jud. Muresavand Cod Unic de Inregistrare 540453 in calitate de autor, proprietar si administrator al site-ului https://www.tractariautomures.com/ respecta confidentialitatea si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care acceseaza website-ul. In acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile care sunt introduse in bazele noastre de date sunt utilizate numai in scopuri determinate, explicite si legitime.

2. Scopurile si temeiurile legale ale prelucrarii. Categoriile de date cu caracter personal colectate si prelucrate de catre Tractari Mures

 

Prin completarea oricarui formular pus la dispozitie pe site-ul web https://www.tractariautomures.com/  va exprimati acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de Tractari Mures  atat manual cat si automat, in scopul de a fi contactat de compania cu privire la solicitarea dumneavoastra, in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) – RGPD.
Dacă sunteți vizitator al site-ului, https://www.tractariautomures.com/prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în formularul de pe pagina „Contact”. Acest formular colectează numele dumneavoastră, numarul de telefon și adresa de e-mail, în scopul de a vă putea raspunde dacă ne-ați contactat.

Tractari Mures   poate primi, de asemenea, si inregistra, pe serverele sale informatiile referitoare la adresa IP si informatiile cookie ale site-ului solicitat

3. Perioada de retentie a datelor.

Tractari Mures, acorda acces la datele cu caracter personal, angajatilor autorizati doar in conformitate cu scopul declarat al colectarii datelor. Toti angajatii, colaboratorii si furnizorii de servicii ai companiei Tractari Mures, care intra in contact cu datele cu caracter personal, trebuie sa actioneze in conformitate cu principiile politicilor si procedurilor de confidentialitate si de securitate a datelor cu caracter personal .

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor site-urilor Tractariu Mures. Sunt retinute atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

4. Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca va considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, Tractari Mures va publica respectivele modificari in aceasta pagina, pentru a va informa cu privire la tipurile de date care sunt colectate si modul in care acestea sunt utilizate.

Daca aveti intrebari cu privire la politica de confidentialitate, va rugam sa ne scrieti pe e-mail, la adresa: j.nagy10@yahoo.ro

5 Dezvăluirea datelor cu caracter personal
Tractari Mures nu dezvăluie datele cu caracter personal decât atunci când dezvăluirea acestora este prevăzută de lege.

Tractari Mures, se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului https://www.tractariautomures.com/În conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

·         dreptul la informare (art.12)

·         dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

·         dreptul de intervenţie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

·         dreptul de opoziţie (art.15);

·         dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

·         dreptul de a se adresa justiţiei (art.18).

Orice informaţie furnizată de dumneavoastră va fi considerată şi va reprezenta consimţământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite Reactari Mures, în conformitate cu scopurile menţionate mai jos.

Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie colectate vă rugăm să nu ni le furnizaţi.

Utilizarea datelor statistice şi a datelor anonime

Tractari Mures, poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

realizării de rapoarte / analize;

realizării de informari în scopuri proprii;

publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de Tractari Mures,

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile (terminologia include "Internet Cookie", "browser cookie", "HTTP cookie" sau pur și simplu "cookie" ) sunt fişiere sau informaţii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesaţi Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi nu poate accesa informaţiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menţionăm că această tehnologie nu conţine programe software, viruşi sau spyware.

Utilizăm cookie-urile pentru a face Site-ul mai uşor de utilizat şi pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele şi necesităţile dumneavoastră. Cookie-urile sunt utilizate şi pentru a mări viteza viitoarelor dumneavoastră activităţi şi experienţe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferinţele dvs. în materie de confidenţialitate online sau publicitate relevantă. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit să înţelegem cum utilizează oamenii Site-ul şi pentru a ne ajuta să îmbunătăţim structura şi conţinutul lui, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

Cum pot să controlez sau să şterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteţi modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă).

Dacă utilizaţi mai multe dispozitive pentru a vizualiza şi a accesa Site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui să vă asiguraţi că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferinţelor dumneavoastră de cookie.

 

 

 

 

 
 
  • 0756345569

Str. GLORIEI 10 Ap:3
Targu Mures, Judetul Mures.